Woningaanbod snel uploaden in Virtual Reality

Jouw complete woningaanbod nu met één druk op de knop in VR

17 februari 2017 / Mobile app, VR CMS platform / Reacties uitgeschakeld voor Jouw complete woningaanbod nu met één druk op de knop in VR

Virtual Reality geniet grote interesse in de makelaardij en vastgoed sector. Niet vreemd als je nagaat dat woningpresentatie zich de afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld en visuele communicatie en presentatie steeds belangrijker wordt en beter onthouden dan de traditionele brochures. Door de perfecte 360 graden foto- en videografie te combineren met een realistische virtuele tour komt een woning tot ‘leven’ en brengt een snellere verkoop tot stand.

       “Op afstand door de woning ‘lopen’. Het kan nu eenvoudig met onze VR app en klanten zijn enthousiast!”
          marketingafdeling van Snelder Zijlstra.

Maar hoe zet je nu als makelaar Virtual Reality in of een effectieve manier? Moet je naast je huidige communicatiekanalen er nu weer een extra kanaal bij nemen en onderhouden?

Een groot bereik én de beste mobiele VR ervaring

Nu kun je met Smart2VR in één klap het beste van twee werelden inzetten. Het VR app CMS platform geeft je namelijk de mogelijkheid om je woningaanbod te presenteren op meerdere platformen (iOS, Android, eigen website, Facebook, Funda etc.) én tegelijkertijd hetzelfde woningaanbod te presenteren in een eigen VR app. Het resultaat: een groot bereik binnen de vastgoedmarkt én de beste mobiele VR ervaring op dit moment zonder handmatig invoerwerk.

Een mooi voorbeeld is Olsthoorn Makelaars waarbij het gehele woningaanbod met 1 druk op de knop nu in hun eigen VR app te bekijken is. Zij ervaren de voordelen van Virtual Reality en het gebruiken van een eigen VR app.
Download hieronder de app en neem zelf een kijkje!
     

Hoe werkt het?

Het VR app CMS platform van Smart2VR uploadt met één druk op de knop jouw actuele woningaanbod in de VR app. Alle woningen tezamen met de 360 content worden in de VR app geplaatst. Verwijder je een woning omdat deze verkocht is of voeg je een nieuwe toe; Smart2VR houdt automatisch het woningaanbod in de VR app actueel. Maak vervolgens gebruik van de overige functionaliteiten van het platform zoals het toevoegen van hotspots voor een virtuele tour, het verzenden van een notificatie dat er een nieuwe woning gepubliceerd is en distribueer de woning in je eigen gepersonaliseerde VR app (iOS, Android en Gear VR).

Kortom: Presenteer je woningaanbod met één druk op de knop in Virtual Reality en ervaar een snellere verkoop van je woningen!

 

Tags:

Back to top