Veel gestelde vragen

Smart2VR | Meer weten over het Virtual Reality CMS Platform?

Heb je een specifieke vraag over het maken van je eigen VR app en staat de vraag er niet tussen?
Neem contact met ons op via: info@smart2vr.nl of 074 303 14 14.

HOEVEEL 360 AFBEELDINGEN / VIDEO'S KAN IK UPLOADEN?

Dat is afhankelijk van de opslagcapaciteit. Bij een label app wordt afgerekend per 360 afbeelding/video en bij een eigen VR app is er een maximale totale opslag mogelijk, waarbij u als u wilt onbeperkt vaak uw content kunt wisselen. Met de Hotspot Designer maakt u de virtuele tour interactief.

KAN IK NA HET PUBLICEREN VAN DE APP NOG WIJZIGINGEN AANBRENGEN?

Ja, na publicatie is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen. De app sychroniseert automatisch wanneer u nieuwe bestanden upload of bewerkingen uitvoert. Alleen kan het app-icon, de app-naam en beschrijving na publicatie niet kosteloos worden aangepast. Voor deze wijzigingen is een update in de stores nodig.

WELKE INFORMATIE IS NODIG VOOR HET AANMAKEN VAN EEN ACCOUNT?

U kiest het type app en de gewenste opslagcapaciteit. Voor het aanmaken van uw account hebben we alleen een e-mail adres nodig. U krijgt een wachtwoord toegestuurd waarmee u kunt inloggen op het CMS.

VOOR WELKE APPARATEN IS DE APP GESCHIKT?

De Virtual Reality apps zijn geschikt voor de volgende apparaten: Android: vanaf de Samsung S4 en de Samsung Galaxy Tab 4 iOS: vanaf de iPhone 5 en de iPad 2 (minimaal met iOS 7) De content kan ook eenvoudig worden getoond in alle webbrowsers.

VR multiplatform | Smart2VR - Het Virtual Reality CMS platform
Back to top