Reseller partners

Smart2VR heeft als doelstelling om Virtual Reality laagdrempelig te maken voor iedereen. Smart2VR wil zich focussen op het verbeteren van de software en werkt daarom samen met resellers.

Onderstaande bedrijven zijn al officiële reseller en werken met het Smart2VR content management systeem.

 

 

 

A3impressies logo

 

 

Virtual Reality reseller Agrio | Smart2VR - Het Virtual Reality CMS platform

logo reseller Odea

studio-x

Wordt Virtual Reality reseller van Smart2VR!

Speciaal voor reclame-, marketing-, communicatie bureau’s, 3D ontwerpers, fotografen, videomakers en andere geïnteresseerde bedrijven hebben we een Virtual Reality reseller programma ontwikkeld. Zodat u Smart2VR eenvoudig aan uw klanten kunt doorverkopen. U hoeft u dus niet bezig te houden met de installatie, beheer en onderhoud van de Virtual Reality apps.

Reseller voordelen

GEEN INVESTERING
Als reseller van Smart2VR hoeft u geen investeringen te doen. U kunt uw klanten direct gebruik laten maken van ons CMS platform en draagt alleen een provisie percentage af.

KIES UW EIGEN PRIJSSTELLING
Als reseller van Smart2VR stelt u uw eigen propositie en prijsstelling vast. Ons CMS platform is derhalve een onderdeel van uw propositie en u kan dit verrijken met uw eigen diensten.

AUTHORIZED RESELLER
Als reseller van Smart2VR wordt u met naam en toenaam opgenomen op onze website in de rubriek partners. Hierdoor profiteert u van de naamsbekendheid en autoriteit van Smart2VR.

OPLEIDING & BEGELEDING
Als reseller van Smart2VR wordt u door ons volledig opgeleid en ontvangt u directe support van onze helpdesk.

WHITE LABEL MOGELIJKHEDEN
Als reseller van Smart2VR heeft u de mogelijkheid om ons CMS platform als white label propositie aan uw eigen klanten aan te bieden.

Meld u direct aan als reseller!

Leuk dat u reseller wilt worden van het Virtual Reality app platform; Smart2VR! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om u er alles over te vertellen.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Bericht

[recaptcha]

Back to top