“De VR app is uitermate geschikt om men te laten proeven van de beleving en sfeer tijdens een wedstrijd”

De reden voor voetbalclub Heracles Almelo om een eigen VR app te nemen was om de beleving in het vernieuwde Polman stadion over te brengen. Ron Sepp, accountmanager, vertelt: “Wij wilden de voetballiefhebbers die nog niet in deze nieuwe omgeving een wedstrijd hadden beleefd hier op een toegankelijke manier de kans voor bieden.”

Het platform van Smart2VR zorgt ervoor dat de voetballiefhebber via Virtual Reality de kans krijgt om de sfeer mee te maken op een locatie buiten het stadion alsof ze er live bij waren. “Ook kunnen wij hierdoor een beleving aanbieden waar normaal gesproken de kijker thuis niet bij kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een persconferentie meemaken of onderdeel zijn van de afterparty van de spelers na een overwinning.”

//www.smart2vr.nl/wp-content/uploads/2017/02/mochup_HeraclesVR_compressed.png

“De sfeer in het stadion alvast proeven met Virtual Reality”

Deze vorm van wedstrijdbeleving overbrengen op een beursvloer geeft enthousiaste reacties en lokt uit om de sfeer live bij te wonen in stadion van Heracles. Ron Sepp: “Wij hebben veel nieuwe sponsoren kunnen binden via de Virtual Reality beleving. De ontwikkelingen op VR gebied zijn zeker een optie om de groei bij Heracles te blijven begeleiden."

Back to top