“Interieur ontwerpen krijgen met de VR app een extra dimensie (ruimte)”

De reden voor Formtek om een eigen VR app te nemen was omdat ze zo een extra dimensie (ruimte) in hun interieurontwerpen kunnen toevoegen voor de klant. Tanja Puts, ontwerper en oprichter van Formtek: “Dat is voor ons erg belangrijk en VR zorgt voor een perfecte oplossing. Door gebruik te maken van een VR app hebben wij altijd en overal ons werk bij de hand om te kunnen presenteren in VR”

Het platform van Smart2VR biedt een pasklare oplossing voor de uitdagingen van Formtek. Tanja: “Intern gebruiken we de VR app om aan onze klanten het concept te laten zien. Dit zorgt voor een ‘wow’effect. Daarbij is het platform erg makkelijk in gebruik en het klikt goed met Smart2VR om innovatief bezig te kunnen zijn.”

//www.smart2vr.nl/wp-content/uploads/2017/03/mochup_formtek_compressed.png

Veelvuldig gebruik van de VR app

Er wordt door de klanten van Formtek gretig gebruik gemaakt van de VR app. Tanja Puts: “Als wij een project opleveren en die visuals op den duur uit de VR app halen, krijgen we vaak de vraag waar ze gebleven zijn. Enkele klanten willen zelfs dan een eigen VR app aanschaffen. Op deze manier heeft het Smart2VR platform ook een nieuwe afzetmarkt bij een aantal bedrijven gecreëerd."

Back to top