"De VR app is een perfect middel om onze bouwprojecten voor iedereen toegankelijk te maken"

De reden voor bouwbedrijf BAM om een eigen VR app te nemen was dat ze trots zijn op hun projecten. Robin van Esch, projectleider VR/AR bij BAM, legt uit: “BAM is groot en doet erg veel projecten. Deze willen wij graag delen met de buitenwereld en met onze collega’s in andere regio’s die ook toffe projecten maken.”

Het platform van Smart2VR is de oplossing doordat de projecten nu met iedereen gedeeld kan worden in VR. “Virtual Reality zorgt voor een unieke beleving van de projecten en toekomstige gebouwen worden veel beter ervaren dan met een traditionele tekening. Het grote voordeel van Smart2VR is dat het zeer laagdrempelig, toegankelijk en eenvoudig in gebruik is.”

De Virtual Reality app van BAM

"Het CMS werkt eenvoudig en de content is snel te zien in de VR app"

Van zowel interne als externe gebruikers van de app zijn heel veel enthousiaste reacties ontvangen. Robin van Esch: “De ervaringen met de VR app van Smart2VR zijn heel erg goed. Het CMS werkt erg eenvoudig en zodra je 360 content hebt is het een kwestie van uploaden en middels hotspots de content aan elkaar verbinden. Dit gaat erg snel en bovendien is de nieuwe content direct te zien in de VR app.”

Back to top