nieuwe functionaliteiten

Nieuwe functionaliteiten Smart2VR

5 juli 2017 / VR CMS platform / Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe functionaliteiten Smart2VR

Content ordenen met simpel Drag&Drop

Op veler verzoek is het nu eindelijk zover in Smart2VR. Je kunt nu tijdens het creëren van je VR app real-time je vorderingen en wijzigingen zien in het CMS zonder dat je jouw VR app eerst hoeft te publiceren! De zogenoemde emulator stelt je in staat om jouw VR app te personaliseren zonder dat deze al voor iedereen te downloaden is.
Maar dat is niet alles: In deze emulator is het nu ook mogelijk om je objecten en je VR content te ordenen middels een Drag&Drop systeem. Simpel en direct zichtbaar.

Klik hier om meer te lezen over het nieuwe CMS

screen drag&drop

 

Northpoint feature

Middels de Hotspot Designer kun je de noordrichting in je VR content aangeven. Dankzij het kompas van je smartphone zal bij het openen van de VR content in de VR app het beeld zo worden gedraaid dat de aangegeven noordrichting overeenkomt met het echte noorden.

screen northpoint VR app

Deze nieuwe functionaliteit is zeer geschikt voor on-site viewing. Als voorbeeld: Men kijkt op een locatie naar de bestaande bouw (eerste afbeelding). Vervolgens laat je ze in Virtual Reality zien hoe dezelfde locatie eruit zou komen te zien in de toekomst (tweede afbeelding). Door het instellen van de noordrichting in je VR afbeelding zal deze precies weergegeven worden in overeenstemming met de richting in de realiteit. Gevolg: Men hoeft niet bij te draaien bij het op- en afzetten van de VR headset/cardboard om de VR afbeelding op de juiste plaats te zien.

voorbeeld on-site viewing

Voorbeeld on-site viewing

Release/block feature

Zeer geschikt voor op beurzen met slechte wifi en het lanceren van je VR content op een bepaald tijdstip.
Hoe? Upload je VR content alvast in het CMS en ‘block’ deze. Promoot je VR content en laat men deze alvast downloaden in de VR app. Deze staat nu in het geheugen van de smartphone maar men kan deze niet bekijken. ‘Release’ vervolgens je VR content in het CMS tijdens een beurs of op een bepaald tijdstip. Nu kan iedereen die het gedownload heeft bekijken. Offline zonder wifi en zonder lang te hoeven wachten door de eventuele downloadtijd.

Release_block feature2

Video splashcreen

Jouw eigen VR app nog meer personaliseren en vanaf dat de VR app geopend wordt nog meer beleving en impact creëren?
Gebruik nu een video als splashscreen in plaats van een afbeelding. Simpel, gewoon uploaden in het CMS! Dus heb je nog een mooie teaser, trailer of corporate video liggen?

Video Splashscreen van Heracles Almelo

Jouw Gear VR app publiceren in de Oculus Home met Oculus Keys

Een Gear VR app zorgt voor een nog betere Virtual Reality ervaring. Wij bieden een Gear VR app aan die is geoptimaliseerd voor het gebruik in de Samsung Gear VR headset.
Nu kun je naast onze originele manier (Gear VR app op je Samsung smartphone) er ook voor kiezen om jouw Gear VR app te publiceren in de Oculus Home met Oculus Keys. Het grote voordeel is dat je ons geen unieke ID’s van je Samsung smartphones meer hoeft aan te leveren; een simpel seintje dat je Gear VR app gepubliceerd moet worden is voldoende. Daarbij krijg je een aantal Oculus Keys tot je beschikking waardoor het makkelijker is om jouw Gear VR app te distribueren. Verder zorgt het voor een professionelere uitstraling doordat jouw Gear VR app zichtbaar is in de Oculus Home. Tot slot wordt jouw Gear VR app automatisch geüpdatet.

Geïnteresseerd in een Gear VR app? Neem contact op voor meer informatie en de prijzen.

Oculus Home Gear VR

Automatische woningaanbod import

Speciaal voor de makelaars hebben wij in het begin van dit jaar een nieuwe functionaliteit geïntroduceerd en hier is inmiddels al door de eerste makelaars gebruik van gemaakt. Het VR app CMS platform van Smart2VR uploadt met één druk op de knop jouw actuele woningaanbod in de VR app. Alle woningen tezamen met de 360 content worden in de VR app geplaatst. Verwijder je een woning omdat deze verkocht is of voeg je een nieuwe toe; Smart2VR houdt automatisch het woningaanbod in de VR app actueel. Kortom; geen extra handmatige invoer!

Lees hier meer over de automatische woningaanbod import

Verschillende bug fixes, prestatieverbeteringen
en verbeteringen voor gebruiksgemak

Naast al deze nieuwe functionaliteiten en het volledige redesign van Smart2VR zijn we natuurlijk altijd hard aan het werk om het platform zo betrouwbaar en optimaal mogelijk te laten draaien. Met als gevolg een continu doorontwikkeling en verschillende verbeteringen aan de achterzijde die voor jouw niet zichtbaar zijn maar wel het platform verbeteren.

Tags:

Back to top