VR app functionaliteiten

Onderstaand een uitgebreidere uitleg over de Virtual Reality app functionaliteiten.

Hotspot Designer
Hotspot Designer

Met deze functionaliteit kan zelfstandig een interactieve virtuele tour worden samengesteld en extra informatie worden getoond bij bijvoorbeeld objecten, locaties en voorzieningen.

CMS
CMS

Het CMS maakt het mogelijk om zelfstandig op een eenvoudige wijze, via een beveiligde website, de Virtual Reality content en app te beheren. Als een 360 foto of video niet meer actueel is verwijder je deze eenvoudig.

4K Resolutie
4K Resolutie

Bij het tonen van Virtual Reality beeldmateriaal is een goede resolutie van essentieel belang. Het is daarom mogelijk om afbeeldingen te uploaden met een resolutie van 4096 x 2048 pixels.

Stereoscopisch / 3D
Stereoscopisch / 3D

Met stereoscopische afbeeldingen, één voor het linker en één voor rechter oog, wordt de beleving nog meer werkelijkheid.

3D Audio
3D Audio

Zorg voor een nog betere Virtual Reality ervaring door 3D audio toe te voegen. Bij 3D audio komen geluiden vanuit alle richtingen.

Wachtwoord
Wachtwoord

Verberg VR content met een wachtwoord. De wachtwoord functionaliteit is er voor 360 foto's en video's die (nog) niet de hele wereld mag bekijken.

Multiplatform
Multiplatform

De apps zijn gebruiksvriendelijk en geschikt voor gebruik op een mobiel, tablet of computer. Met één simpele link wordt een VR afbeelding als 'VR Web Tour' op het web getoond.

Geen installatiekosten
Geen installatiekosten

De software wordt als een online dienst aangeboden. je betaalt dus slechts voor het gebruik en hoeft geen rekening te houden met de installatie kosten, het beheer & onderhoud.

App promotie
App promotie

Promoot na publicatie in de Google Play & App Store jouw app actief op uw website, social media en in de nieuwsbrief.

Ondertiteling
Ondertiteling

Bij 360 video is het mogelijk om ondertiteling toe te voegen zodat de video begrijpbaar is in een andere taal!

Back to top