Content partners

Graag willen wij ons focussen op waar we goed in zijn; software ontwikkelen voor het maken van een eigen Virtual Reality app. Het maken van 360 Virtual Reality content is een specialisme dat we graag in samenwerking met content creators aanbieden. Onze samenwerkingspartners hebben ervaring met de Virtual Reality software waardoor zij de juiste Virtual Reality content ontwikkelen.

 

 

A3impressies logo

smart2vr-partner-formtek-vr-logo

smart2vr-partner-wouter-borre-vr-logo

Wordt Smart2VR content partner!

Ook Smart2VR app content partner worden? Of content laten maken door een professional? Vul dan hieronder het formulier in en we nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Partner voordelen

GEEN INVESTERING
Als content partner van Smart2VR hoeft u geen investeringen te doen. U kunt uw content diensten direct aanbieden aan onze klanten of onderdeel worden van ons offerte traject.

AUTHORIZED PARTNER
Als content partner van Smart2VR wordt u met naam en toenaam opgenomen op onze website in de rubriek content partners. Hierdoor profiteert u van de naamsbekendheid en autoriteit van Smart2VR en heeft u direct toegang tot ons netwerk.

SPECIALISME & SYNERGIE
Het maken van 360 Virtual Reality content is een specialisme dat we graag in samenwerking met content creators aanbieden. Immers het succes wordt bepaald door ons CMS platform aangevuld met de juiste content!

Meld u direct aan als content partner

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Bericht

[recaptcha]

Back to top